Produživanje riječi - Bagić, Krešimir (Array, 2010)
Članak opisuje etimološki nemotivirano dodavanje glasa ili sloga na početku, kraju ili u sredini riječi. Kanonski oblici takva dodavanja su proteza, epenteza i paragoga.