Ponavljanje bez ponavljanja - Bagić, Krešimir (Array, 2010)
Članak opisuje dvije figure koje se temelje na smisaonome ponavljanju. Sinonimija pretpostavlja pojavljivanje dviju ili više bliskoznačnih riječi ili izraza u stihu, rečenici ili kraćem segmentu iskaza, a tautologija doslovno ili nedoslovno udvajanje već rečenoga