Mira Nábělková: Slovenčina a čeština v kontakte — Pokračovanie príbehu. Bratislava—Praha, VEDA — vydavateľstvo Slovenskej akadémie vied, 2008., 363 str. - Grčević, Martina (2010)
Mira Nábělková: Slovenčina a čeština v kontakte — Pokračovanie príbehu. Bratislava—Praha, VEDA — vydavateľstvo Slovenskej akadémie vied, 2008., 363 str.
Projekt MZOS
HRV