1. međunarodni umjetničko-znanstveni simpozij o zborskoj umjetnosti, pjevanju i glasu "Ars Choralis" - Vlašić Duić, Jelena (Array, 2010)
Prikaz 1. međunarodnog umjetničko-znanstvenog simpozija o zborskoj umjetnosti, pjevanju i glasu "Ars Choralis" u organizaciji Hrvatske udruge zborovođa. Pozvano predavanje održao je ugledni švedski znanstvenik koji se bavi pjevanjem i glasom, Johan Sundberg.