Prikaz 19. konferencije International Association for Forensic Phonetics and Acoustics (IAFPA) - Kišiček, Gabrijela (Array, 2010)
Prikaz govori o 19. konferenciji IAFPA održanoj u Trieru u Njemačkoj od 18. do 21. srpnja 2010. godine