Politički nagon filozofije i njegove sudbine, ili: 'dijalektika prosvjetiteljstva' u doba debakla - Mikulić, Borislav (Array, 2008)
Studija o napetosti u nagonu filozofije za političkim ozbiljenjem i stvarnom poviješću odnosa između filozofije i politike.