Profesionalni razvoj odgajatelja i suvremeni kurikulum djece rane i predškolske dobi - Šagud, Mirjana (2011)
Profesionalni razvoj odgajatelja i suvremeni kurikulum djece rane i predškolske dobi.
Projekt MZOS
HRV