Druga konferencija "Podrškom do škole za sve" - Širanović, Ana (Array, 2010)
U radu se daje prikaz druge konferencije "Podrškom do škole za sve". Osnovna tema konferencija bila je inkluzija, vodeća filozofija UNESCO-va globalnog pokreta za odgoj i obrazovanje za sve.