Maleš, D. ; Stričević, I. (2009) Rad na projektu: izazov za djecu i odrasle. Zagreb: Udruženje Djeca Prva - Širanović, Ana (Array, 2002)
U radu se daje prikaz brošure Rad na projektu: izazov za djecu i odrasle. Brošura je namijenjena svima koji rade s djecom u formalnim i neformalnim oblicima odgojno-obrazovnog rada.