Međunarodna konferencija o dječjim pravima i zaštiti od nasilja - Širanović, Ana (Array, 2002)
U radu se daje prikaz međunarodne konferencije o dječjim pravima i zaštiti od nasilja, održane u Ljubljani, od 6. do 7. listopada 2009. godine.