Glasovi iz kante. McLuhan, digitalni apsolut i problem regresivnog napretka. Prilog materijalističkoj epistemologiji medija - Mikulić, Borislav (Array, 2005)
U ovom ogledu autor pokušava na temelju primjeraka prosječnog nekvalificiranog te profesionalnog i teorijskog diskursa o fenomenu i pojmu medija predoeiti momente koji nude model kako za strukturno-semiotiečku tako i za sadr