Teatar Mp3. Nacionalno kazalište i kulturokratski diskursi krize - Mikulić, Borislav (Array, 2010)
Prikaz i analiza metakulturog diskursa u području izvedbenih umjetnosti u Hrvatskoj od 90-ih godina do danas ; analiza pretpostavki o nacionalnom identitetu u kontekstu tranzicije.