Vesna Muhvić-Dimanovski, Neologizmi: problemi teorije i primjene, Zagreb: Filozofski fakultet, Zavod za lingivstiku, 2005. - Skelin Horvat, Anita (Array, 2006)
U radu se daje prikaz knjige Neologizmi: problemi teorije i primjene autorice Vesne Muhvić-Dimanovski objavljene u suradnji FF Press-a i Zavoda za lingvistiku 2005. Autorica se bavi problemima i teorijama neologije s posebnim osvrtom na hrvatski jezik i neologizmima u hrvatskome, te posebnim aspektima neologije kao zasebne leksičke kategorije.