Matija Bučar, ur. Zrinska gora: regionalni park prirode. Petrinja: Grad Petrinja: Učiteljski fakultet: Matica hrvatska, ogranak ; Sisak: Sisačko-moslavačka županija ; Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, 2010, 474 str - Lončar, Sanja, etnologinja (Array, 2010)
Rad je prikaz zbornika Zrinska gora: regionalni park prirode urednika Matije Bučara.