Don Tapscott: Grown Up Digital: How the Net Generation is Changing our World - Car, Sandra (Array, 2010)
Knjiga nudi izrazito pozitivan prikaz jedne generacije, njenih razmišljanja, stavova, vjerovanja, ponašanja i stilova života. Radi se o takozvanoj Net generaciji (pojedinci rođeni u razdoblju od 1977. do 1997. godine), čiji su najstariji članovi u posljednjih nekoliko godina ušli u poslovni svijet te ga strukturalno i kvalitativno mijenjaju, a najmlađi su učenici osnovnih škola koji zahtijevaju drugačiji pristup učenju od tradicionalne ex-katedra nastave.