Bogdan-Igor Antonyč, Izbor iz poezije - Sesar, Dubravka (2010)
Život i djelo ukrajinskoga pjesnika Bogdana-Igora Antonyča osvijetljuju se u kontekstu vremena i prostora u kojemu je stvarao. Uz biografske i bibliografske bilješke o pjesniku daju se i podatci o prijevodima njegove poezije na druge jezike. Antonyč se prezentira izborom pjesama u prvom prepjevu na hrvatski jezik.
Projekt MZOS
HRV