Žanrovski cjepovi i/ili postmodernistički roman: Ljubavi Blanke Kolak i Večernje buđenje Petka Vojnića Purčara - Milanko, Andrea (Array, 2010)
Rad analiza dva romana Vojnića Purčara u kontekstu poetike postmodernizma (Hutcheon). Problematiziraju se romaneskni žanrovi (pornografski i ljubavni roman), kao i zastupljenost postmodernističkih postupaka (fragmentarnost, ironija, parodija, groteska, itd.) koji dovode u pitanje prvotne klasifikacije obaju romana.