Svečana akademija Branku Fučiću u spomen (1920. – 1999. – 2007.) - Galović, Tomislav (Array, 2009)
Prikaz rada Svečane akademije akademiku Branku Fučiću u spomen (1920. – 1999.)/ Dubašnica 31. siječnja 1999. – 2007. (organizatori: Osnovna škola ''Fran Krsto Frankopan'' Krk, Područna škola ''Dubašnica'' – Bogovići, Župa sv. Apolinara – Dubašnica, Općina Malinska-Dubašnica), u osnovnoj školi u Bogovićima, 31. siječnja 2007. godine.