Pluralizam obiteljskih struktura - novi izazov u suradnji učitelja i roditelja - Kušević, Barbara (Array, 2010)
U radu se problematiziraju specifičnosti suradnje učitelja s roditeljima iz različitih obiteljskih struktura.