Smrt i zajednica - Božić Blanuša, Zrinka (Array, 2009)
Rad se bavi problematizacijom odnosa između smrti i zajednice u raspravi između Mauricea Blanchota, Jean-Luca Nancyja. Pritom je ka polazište uzeta Heideggerova koncepcija su(tu)bitka.