Prvi predsjednik neovisne Republike Hrvatske - Holjevac, Željko (Array, 2009)
Autor daje pregled života i rada dr. Franje Tuđmana, prvog predsjednika neovisne Republike Hrvatske, prisjećajući se desetljeća od njegove smrti.