Mir u Schonbrunnu i Ilirske pokrajine - Holjevac, Željko (2009)
Autor prikazuje sklapanje mira u Schonbrunnu 1809. između Francuske i Austrije, a osvrće se i na Napoleonov dekret o ustrojstvu Ilirskih pokrajina.
Projekt MZOS
HRV