Uspostava Banovine Hrvatske 1939. godine - Holjevac, Željko (Array, 2009)
U radu se opisuje nastanak Banovine Hrvatske 1939. na temelju Sporazuma Cvetković-Maček o osiguranju sudjelovanja Hrvata u životu Kraljevine Jugoslavije.