Smrt bana Jelačića prije 150 godina - Holjevac, Željko (Array, 2009)
Autor se prisjeća smrti bana Jelačića 1859. godine, uzimajući u obzir i okolnosti njegova života i njegovo značenje u hrvatskoj povijesti.