Promjene vlasničkih odnosa u poljoprivredi - Holjevac, Željko (Array, 2009)
Autor analizira učinke agrarne reforme u kraljevskoj Jugoslaviji između dva svjetska rata na promjene vlasničćkih odnosa u poljoprivredi.