Nulte, dobra pjesnička berba (Osvrt na pjesništvo mlađe generacije u Hrvatskoj) - Oblučar, Branislav (Array, 2009)
Tekst donosi kratak pregled trendova na hrvatskoj pjesničkoj sceni od 2000. godine. U središtu pažnje su poetike Ane Brnardić, Marka Pogačara i Marije Andrijašević.