Curling-poezija i kulerski subjekt (Marko Pogačar: Poslanice običnim ljudima) - Oblučar, Branislav (2008)
Tekst o knjizi Poslanice običnim ljudima Marka Pogačara. Poetiku pjesnika iščitava na tragu "iskustva jezika", tumačeći nosive motive knjige.
Projekt MZOS
HRV