Svijet u zrnu riže (Miroslav Kirin: Zbiljka) - Oblučar, Branislav (2010)
Kritika knjige Zbiljka Miroslava Kirina. Očitava zaokret spram prethodnih Kirinovih knjiga kako na sadržajnom tako i iskaznom planu.
Projekt MZOS
HRV