90. obljetnica 1918. godine. Godina 1918. Prethodnice, zbivanja, posljedice, Međunarodni znanstveni skup, Zagreb, 4-5. prosinca 2008. - Janković, Branimir (2009)
Autor je prikazao rad znanstvenog skupa "Godina 1918. Prethodnice, zbivanja, posljedice", održanog 4-5. prosinca 2008. u Hrvatskom institutu za povijest u Zagrebu.
Projekt MZOS
HRV