Novi broj Historijskog zbornika. Historijski zbornik, god. LXI, br. 2, Zagreb 2008, str. 247-480 - Janković, Branimir (Array, 2009)
Autor je prikazao novi broj časopisa "Historijski zbornik" / god. LXI, br. 2, Zagreb 2008