O knjizi "Srbi među europskim narodima" - Agičić, Damir (Array, 2009)
Priopćenje na okruglom stolu "Sinteza srpske povijesti kao izazov hrvatskoj i srpskoj historiografiji i kulturi", Zagreb, 22. siječnja 2009.