Odučiti govoriti (Anka Žagar: Stvarnice, nemirna površina) - Oblučar, Branislav (Array, 2008)
Tekst se bavi zadnjom knjigom Anke Žagar, Stvarnice, nemirna površina. Uz kontekstualizaciju knjige u autoričinu poetiku, tekst se kritički osvrće na prepoznatljiv autoričin pjesnički stil.