Prikaz knjige: Magdalena Nowicka i Maria Rovisco (ur.): Cosmopolitanism in Practice - Grgurinović, Ivona (Array, 2010)
U radu se prikazuje zbornik Cosmopolitanism in Practice, urednica Magdalene Nowicke i Marie Rovisco, Farnham: Ashgate, 2009