Richard Thaler, Cass Sunstein: Nudge. Improving decisions about health, wealth and happiness - Polšek, Darko (Array, 2009)
Riječ je o prikazu Thaler-Sunsteinove knjige Poticaj, u kojoj se obrazlažu moguće koristi heuristika u posebnim sektorima javnog života.