Božanski boj na Braču - Komar, Tibor; Coha, Katarina (2009)
U okviru projekta "Sakralna interpretacija krajobraza" voditelja dr. sc. Tome Vinšćaka u Bolu na Braču održan je trodnevni znastveni skup pod imenom "Stari slavenski bogovi i njihovi kršćanski supstituti". Svoja istraživanja i radove na skupu su predstavili eminentni hrvatski znanstvenici poput akademika Radoslava Katičića, akademika Petra Šimunovića, dr. Dunje Brozović-Rončević, dr. Ante Miloševića, dr. Nikola Jakšić i drugih.
Projekt MZOS
HRV