Druga konferencija Rhetoric in Society - Kišiček, Gabrijela (2009)
U prikazu je opisana Međunarodna konferencija Rhetoric in Society, održana u Leidenu u siječnju 2009. Ukratko su opisane glavne teme i sudionici konferencije.
Projekt MZOS
HRV