Druga konferencija Rhetoric in Society - Kišiček, Gabrijela (Array, 2009)
U prikazu je opisana Međunarodna konferencija Rhetoric in Society, održana u Leidenu u siječnju 2009. Ukratko su opisane glavne teme i sudionici konferencije.