Intertekstualnost i citatnost na primjeru romana "Kako upokojiti vampira" - Karlić, Virna (Array, 2012)
U radu je prikazana raznovrsnost intertekstualnih postupaka i tipova citatnosti na primjeru romana Kako upokojiti vampira Borislava Pekića