Projekt "IRCLAMA" Međunarodnog istraživačkog centra za kasnu antiku i srednji vijek Sveučilišta u Zagrebu - Turković, Tin (Array, 2009)
U radu je predstavljen projekt "IRCLAMA" te s njime povezane djelatnosti Međunarodnog istraživačkog centra za kasnu antiku i srednji vijek Sveučilišta u Zagrebu. Projekt je bio financiran od Europske komisije (FP6), a njime su bile obuhvaćene brojne aktivnosti ; jedan od najvažnijih ciljeva projekta bilo je institucionalno jačanje centra i povećanje opsega njegovih djelatnosti te razvijanje novih standarda u proučavanju, očuvanju i prezentaciji kulturne baštine.