Dodonsko proročište i vijesti o Jadranu - Kuntić-Makvić, Bruna (2009)
Najava tumačenja dviju olovnih pločica s upitima Zeusovom proročištu u Dodoni koje se odnose na Far te objedinjavanja svih podataka s objavljenih pločica koji se odnose na jadranski prostor.
Projekt MZOS
HRV