Gradnja Marka Nevija u Isi - Katić, Miroslav (Array, 2009)
Najava rasprave o okolnostima, funkciji i dataciji Nevijeve gradnje poznate s monumentalnog nadvratnika s reprezentativnim latinskim natpisom u klasičnoj kapitali koji je otkriven u iskopavanjima godine 1997.