Bellum Batonianum MM. Rat protiv Batona: dvije tisuće godina - Marohnić, Jelena (2009)
Velika obljetnica, dvije tisuće godina od završetka panonsko-dalmatinskog ustanka, pružila je povod za znanstveno savjetovanje na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u organizaciji Brune Kuntić-Makvić i Ivana Knezovića iz Centra za interdisciplinarno istraživanje stare povijesti Zavoda za hrvatsku povijest pri Odsjeku za povijest istoga Fakulteta, u suradnji sa znanstvenoistraživačkim projektima Hrvoja Potrebice pri Odsjeku za arheologiju istoga Fakulteta i Alke Domić-Kunić pri Odsjeku za arheologiju HAZU.
Projekt MZOS
HRV