Kaptol-Gradci (istraživanje 2005.) - Potrebica, Hrvoje (Array, 2006)
Riječ je o prethodnom priopćenju koje prikazuje rezultate istraživanja na nalazištu Kaptol-Gradci tijekom sezone 2005. Spomenute sezone na navedenom lokalitetu otkriven je jedinstven nalaz dvostrukog kneževskog groba koji predstavlja nabogatiju takvu cjelinu u Hrvatskoj i jedinstven nalaz u europskom kontekstu.