Stručno savjetovanje za lektore hrvatskoga jezika kao inojezičnoga (SIH) - Nazalević Čučević, Iva (Array, 2009)
Na Filozofskome fakultetu u Zagrebu 4. i 5. srpnja 2008. održano je Stručno savjetovanje za lektore hrvatskoga kao inojezičnoga. Organizatori savjetovanja bili su Filozofski fakultet u Zagrebu, Odsjek za kroatistiku, Croaticum - Centar za hrvatski kao drugi i strani jezik te Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa. Program je sačinjavalo 13 predavanja, radionice i Okrugli stol. Na Savjetovanju su sudjelovali istaknuti kroatisti iz Hrvatske i inozemstva, povjesničari književnosti, povjesničari umjetnosti, fonetičari, anglisti, polonisti i lektori hrvatskoga jezika, književnosti i kulture zaposleni na inozemnim obrazovnim institucijama.