2000 godina od Batonova ustanka - Kuntić-Makvić, Bruna (2009)
Sažeti osvrt na značajnu godišnjicu (2000 godina od Batonovog ustanka) i znanstevno savjetovanje organizirano povodom iste.
Projekt MZOS
HRV