Sebjaed. Metafizika edy v "Šatunah" Mamleeva - Užarević, Josip (Array, 2009)
Stat'ja issleduet literaturnoe tvorhcstvo Jurija Mamleeva (v chastnosti evo roman "Šatuny") s točki zrenija "metafizičeskogo realizma".