1. barcelonska ljetna škola o bilingvizmu i multilingvizmu - prikaz - Dobrić, Arnalda (Array, 2010)
Rad donosi pregled predavanja i događanja na 1. ljetnoj školi o bilingvizmu i multilingvizmu održanoj u Barceloni od 7. do 10. rujna 2009.