Tko je u razredu ugasio svjetlo? II. dio - Vuković, Tvrtko (Array, 2009)
U drugom se dijelu rada nastavlja dekonstrukcija čitanja popularne Cesarićeve pjesme Voćka poslije kiše u hrvatskom obrazovnom sustavu. Pokazuje se u kojoj mjeri sam tekst osporava predrasude na kojima se zasniva.