Fonološka raščlamba Došenove Jeke planine - Frančić, Anđela (Array, 2009)
U kratkome uvodnom dijelu riječ je o Došenovim djelima, povodu nastanka i sadržaju Jeke planine te o malobrojnim radovima čiji su se autori dotakli Došenova jezika. Središnji je dio rada fonološka raščlamba Jeke planine – iščitavanje i potkrepljivanje primjerima vokalnih i konsonantnih značajka većina kojih jest odraz slavonskoga dijalekta Došenova vremena.