XXIII. međunarodni znanstveni skup „Prostor i vrijeme u jeziku: jezik u prostoru i vremenu“ - Vidović Zorić, Ana lingvist (Array, 2009)
U radu se prikazuje XXIII. međunarodni znanstveni skup „Prostor i virjeme u jeziku: jezik u prostoru i vremenu“.